36 176 176 info@salixskole.dk

Kræmmermarked på Salix Skole

Kræmmermarked er en fast tradition på Salix Skolen siden 2013. Det var en ide, som elevrådet kom med, og det blev til virkelighed for tre år siden og som fortsætter. Hvert år i september måned holder vi kræmmermarked, hvor der bliver solgt hjemmelavet mad, kager, ting og sager som eleverne har tilberedt og gjort klar. Endvidere er der konkurrencer og lodtrækning og gaver til deltagerne.

Hvad sker der med overskuddet? Overskuddet går ubeskåret til fattige i Afrika i samarbejde med Time-to-help som er en NGO-organisation, hvor frivillige forældre deltager med til turen.

For kræmmermarked 2016 klik her: http://www.salixskole.dk/news/kraemmermarked-2016/

Eidfest

I forbindelse med vores kræmmermarked, holder vi en eidfest, som er tak til kræmmermarkedet og i den forbindelse gør eleverne et program klar, hvor der er underholdning og fællesspisning for indskolingens elever og forældre. Det gøres ca. 3 uger efter kræmmermarkedet.

[huge_it_portfolio id=”2″]