36 176 176 info@salixskole.dk

Børn og ældre mennesker har stor fornøjelse med hinanden. Det viste besøget hos plejehjemmet på Valby Langgade os.

D. 15. december 2015 besøgte 2. klasse Langgade Plejecenter, hvor de julehyggede og lavede sjove aktiviteter med beboerne.

Da eleverne kl. 12:45 trådte ind på plejehjemmet fik de al opmærksomheden fra de ældre. De hilste og bød os velkommen, og kiggede nysgerrigt på fadene med honninghjerter, som børnene havde med.

Alt overtøjet blev lempet af og hængt på knagerne ude foran fællesrummet.

 

Sange for gamle

Vores musiklærer Aysan havde sit klaver med for at spille dagens første sang for de ældre, nemlig ”på loftet sidder nissen med sin julegrød”. De ældre sang også med, og en hyggelig julestemning træng ind i lokalet.

Derefter sang pigerne deres egen lille sang og fire af drengene viste et lille ”show” med sang og dans.

 

Historieoplæsning

Efter de hyggelige sange blev der læst ”Den lille pige med svovlstikkerne” af Sıla fra 6. klasse, med baggrundsmusik af musiklæreren. De ældre var dybt koncentrerede og var g Julehygge

Lige så stille og roligt begyndte eleverne at hænge hver sit julepynt op på juletræet. I mellemtiden blev der delt armbånd ud til den yngste og den ældste boende i lokalet. De blev simpelthen så glade for dem.

Som tak for besøget, rundede de af med at dele honninghjerter ud til dem alle, og inden turen hjem fik alle eleverne sagt pænt farvel til dem alle sammen.

lade for Sılas oplæsning. Hun fik en kæmpe hånd, da hun læste den sørgelige historie færdig.

 

En lille hilsen til Elevrådet/formanden fra plejecenteret:

Kære Nevra /Salix Skolen.

På  Aktivitetscenterets vegne vil vi sige tusind tak for jeres søde og meget fine arrangement hos os i går. Hvor var det nogle utroligt søde og dygtige elever i kom med. Vores medlemmer taler så hjerteligt om mødet, jeres historieoplæsning, jeres sange og julepynt, samt honninghjerter.

Hvis I bare vidste hvor glade og hvor rørte vores ældre medlemmer blev. Lad os endeligt mødes en anden gang, lad os arbejde videre på gode og lærerige stunder, imellem vores generationer.

plaja

plaja1

 

Med venlig hilsen

Charlotte Gimlinge

Langgadehus Aktivitetscenter